Onze merken Farmtrac Trekkers

Uitgerust met moderne techniek en machines met extreem vermogen en tractie, is Farmtrac een trekker die zijn tijd ver vooruit blijft. Deze premium reeks tractoren is verkrijgbaar in het bereik van 22 pk tot 80 pk en staat bekend om het trekken van grotere tractie met grotere efficiëntie.

Het is een krachtige, veelzijdige, robuuste machine met maximaal comfort voor de bestuurder. Het wordt geleverd met T20-technologie en een onderhoudsinterval van 500 uur. De internationale kwaliteit wordt ondersteund door 5 jaar garantie. De tractoren uit de Farmtrac-serie bieden een krachtige combinatie van stijl en inhoud.

De nieuwe, veelzijdige COMPACT SERIE van Farmtrac is klaar voor iedere taak! Maak uw keuze uit een 18, 21, 24.5 PK sterke Mitsubishi motor en ervaar hoe deze machines werden ontworpen om MEER te leveren. MEER kracht. MEER mogelijkheden. MEER functies. MEER werkplezier. En dat in zijn meest compacte vorm!

Een keer van gedachten wisselen?

Kom eens langs in onze showroom,  of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor advies, levering onderhoud en reparatie van uw tractoren en machines dan is ELM Bleiswijk de juiste keuze.

Contact opnemen

Heeft u een vraag? Stel deze dan gerust