Welkom bij ELM B.V.

Dealer van DOOSAN grondverzetmachines en CASE IH & STEYR tractoren.
ELM is opgericht in de jaren 30 en inmiddels dus al ruim 85! jaar actief als leverancier van machines voor industrie, gemeentes, land- & tuinbouw. Met 20 medewerkers die elke dag voor u klaar staan zijn wij een betrouwbare partner gebleken. Wij vervullen een adviesfunctie en bieden onze klanten adequate oplossingen op het gebied van verkoop, verhuur, reparaties & onderhoud. De activiteiten voor de land- & tuinbouw vallen onder ELM Bleiswijk B.V. en grondverzet (Doosan) wordt vanuit ELM Bouwmachines B.V. bediend.

ELM Bleiswijk B.V.
Naast de al eerder genoemde dealerschappen van CASE IH & Steyr, is ELM Bleiswijk B.V. ook exclusief dealer van diverse andere, uitsluitend, A- merken op het gebied van landbouwmachines. Naast deze dealerschappen is ELM Bleiswijk B.V. ook hoofd- dealer voor Kubota compact tractoren en de complete lijn Tuin & park machines!

ELM Bouwmachines B.V.
Na inmiddels al 25 jaar jaar actief geweest te zijn als dealer van grondverzetmachines is sinds 2012 ELM Bouwmachines B.V. verantwoordelijk voor de verkoop en service van het wereldmerk Doosan voor de regio Zuid- West Nederland.

Reparaties & onderhoud
Onze service-afdeling kenmerkt zich door de goed opgeleide vakbekwame (service) monteurs en modern uitgeruste werkplaats en servicewagens. Hierdoor zijn wij in staat adequaat in te spelen op uw specifieke omstandigheden en/of wensen. Wij kunnen reparaties en onderhoudswerkzaamheden zowel in onze eigen werkplaats als op locatie uitvoeren.